Wij zijn HUBB up

Hetty 

Deze stoere HUBBup vrouw is absoluut de meest sportieve van het stel (dat zullen we niet ontkennen). Van 'plenken' naar 'graai-en-snaai' planken is voor haar een kleine stap en een gezonde balans. En met dat laatste plankje doen wij altijd graag mee. Haar toegewijde zorg voor haar jongste zoon met beperkingen is meer dan bewonderenswaardig, al zal zij dit zelf zien als de meest normale zaak van de wereld. Haar doorzettingsvermogen en daadkracht zijn dingen waar we soms best jaloers op kunnen zijn. Ze is altijd te porren voor een activiteit en gezelligheid en gek op spelletjes én op kamperen.

Met haar nuchtere en sportieve kijk op het leven en haar talent voor structuur en plannen is zij de heldere kracht achter de webshop, de financiën én onze vriendschap! Heb je een vraag, dan zul je in de meeste gevallen contact hebben met Hetty. Van haar geen eigen site, maar wel een indrukwekkend Strava account                                                                       

Christel                     

Het zonnetje in huis? Dan heb je het over deze HUBBup dame.  En is 'optimisme' nou haar middelste naam of is dat 'enthousiasme'? Het glas is bij haar altijd half vol in plaats van half leeg en dat is een fijne eigenschap. Hebben we een luisterend oor en een goed gesprek nodig, dan appen wij meestal haar. En over dat enthousiasme gesproken: als het aan haar ligt, is er binnen de kortste keren een complete HUBBup lijn, van kaarten tot schrijfwaren, van wandelsokken tot plastuiten. Je bent gewaarschuwd!       

Met haar ruime ervaring als coach (inc-coaching.nl/) en met haar liefde voor teksten én haar oneindige ideeënstroom is zij de overduidelijke inspirator en schrijfster van het stel. Haar schrijven zal je aansporen om verbinding te maken en te investeren in vriendschappen. Sisterhood it is!

 

 

Bianca

Zeg je sfeer, kleur en mooie plaatjes? Dan heb je het over deze creatieveling pur sang. Het is de gevoeligste HUBBup en de flapuit met het 'hart op de tong' van de drie én degene die graag cadeautjes geeft. En dát vinden wij helemaal niet erg want we zijn gek op haar handgemaakte oorbellen ;) (More than Rubies). Ze houdt van gezelligheid maar ook zeker van de stilte. Kan hypergenieten en ook een hyperfocus hebben voor iets tot het perfect is. Terwijl wij al vanaf half 7 in de ochtend appen, ligt deze voorlopig nog op 1 oor want ze is overduidelijk het avondmens van ons drieën.

Haar talent en ervaring om dingen te vertalen naar beelden en sferen maakt haar de vormgeefster van het team. Van vormgeven van de website tot de puntjes op de i bij de illustraties. Alles moet passen en kloppen qua sfeer en kleuren, want zoals zij zelf zegt: 'het oog wil ook wat'. 

© 2021 - 2022 HUBBup | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel