HUBBup Kaarten

De meiden van HUBBup geloven in écht contact. Hoe maak je dat? Door die ene vriendin een mooie kaart te sturen en haar uit te nodigen om iets samen te gaan doen. Uiteraard schrijf je dan niet H.gr. en je naam maar een oprecht schrijfsel, want zij is het waard! Jullie vriendschap is het waard.

Hier vind je meerdere kaarten onderverdeeld in 3 groepen.   

  • Blijmakers! Kaarten waar je blij van wordt! Wat leuk om iemand gewoon eens een fijn compliment te geven of een blije felicitatie.
  • Mooie teksten! Wow, wat een heldere boodschap die binnenkomt. Of het nu om vieren van vriendschap gaat of over het verduren van pijn. Deze kaart zegt het super duidelijk; ik ben er voor je!  Of ga wat doen  met een vriendin, lekker op pad! En hoe bijzonder is het als je je vriendin wil laten weten dat ze waardevol is, Zijn dochter.. Liefde door de brievenbus, wat een verrassing!
  • Krachtig woord! Aan jou de schone taak om op de achterkant van dit kaartje écht te zeggen wat jij haar gunt. Of nodig haar uit voor iets acties. Iets doen is leuker dan niets doen. Echte aandacht vraagt om meer woorden. Dus ga er even voor zitten en schrijf wat moois. Eén woord zegt niet alles. Aan jou de schone taak om meer woorden/aandacht te geven aan de kaart voor jouw vriendin, zij die er echt toe doet. 

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2022 HUBBup | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel