Algemene voorwaarden

 

 

Algemene voorwaarden

Het aanbod van de produkten op www.hubbup.nl is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de produkten. Wij zullen onze uiterste best doen om in de shop goed aan te geven welke produkten op voorraad zijn. Indien een produkt niet beschikbaar blijkt te zijn en betaling door de consument reeds heeft plaatsgevonden, dan heeft de consument de keuze om een alternatief produkt uit te kiezen of recht op directe terugbetaling. Hierover wordt door HUBBup contact opgenomen met de consument.

* Prijzen, betalingsmethodes en betalingstermijn.
• Alle prijzen zijn zonder BTW en exclusief verzendkosten.
• Wij hanteren de onderstaande betaalmethodes: Vooraf overmaken / IDeal via Mollie / Achteraf betalen met Klarna via Mollie.
• Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen nadat de consument de orderbevestiging heeft ontvangen en de bestelling in behandeling is genomen.
• Wanneer gekozen wordt voor een speciaal naar wens of op maat gemaakt product gaat de consument een betaalverplichting aan. De consument dient daarom goed te controleren of de opgegeven instructies correct zijn voordat de bestelling wordt geplaatst.
• Wanneer gekozen wordt voor achteraf betalen met Klarna via Mollie gelden de gebruikersvoorwaarden van Klarna.
• Wanneer na 14 dagen niet voldaan is aan HUBBup zullen wij eerst een 2e herinnering sturen. Mocht er binnen de nieuw gestelde termijn van 14 dagen (ingaand vanaf de dagtekening van de 2e herinnering) nog steeds niet voldaan zijn, dan reken wij € 25,= extra aan administratiekosten.

* Verzending
• De verzendkosten binnen Nederland worden bepaald op basis van gewicht.
• De verzending van de bestelling gaat via PostNL en als brievenbuspost.
• De actuele levertijden staan bovenaan de website.

* Ruilen en retourneren.
Artikelen die gekocht zijn via de webshop kunnen alleen na overleg geruild of geretourneerd worden. Ruilingen en retouren moeten vooraf gemeld worden:
- binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling
- kosten van retourzending zijn altijd voor rekening van de consument
- de artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien zijn van originele labels/prijskaartjes.
- producten die speciaal en/of persoonlijk gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden of er moet uitdrukkelijk toestemming zijn gegeven door HUBBup (dit geldt alleen voor persoonlijke aanpassingen en niet voor de keuzes in de shop).

HUBBup behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld, anders dan die vanHUBBup, zijn beschadigd.

* Privacy.
HUBBup respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verkregen altijd vertrouwelijk wordt behandeld.

* Garantie en klachten.
• Indien er vragen of klachten zijn over een product dan kan dit kenbaar worden gemaakt via de mail klantenservice@hubbup.nl. Hierop zal zo snel mogelijk gereageerd worden.
• Alle producten voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid. Als bij normaal (dit is met de bestemming corresponderend) gebruik, toch gebreken optreden, wordt dit, indien dit binnen 6 maanden na aankoop gemeld wordt, kosteloos hersteld. HUBBUp stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzenden. Op onze garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als het defect of de slijtage gevolg is van nalatig gebruik, door waterschade of als de slijtage als normaal kan worden beschouwd.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HUBBup
Wildforster 47, 3772 WD Barneveld
E-mailadres: info@hubbup.nl
KvK-nummer: 82984980

Datum: 1-6-2021(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2021 - 2022 HUBBup | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel